Voor het laatste film nieuws

Internet, vast Bellen en TV abonnement van T-Mobile

De tijd dat je per se naar de videotheek moest om daar een videoband te huren en deze uiteindelijk weer weg te brengen is voorbij. Maar wat zijn momenteel de mogelijkheden om aan films te komen als je ze niet per se wilt kopen? TV providers en aanbieders van interactieve Tv bieden vaak films te huur aan. De vraag is echter of deze service echt zo handig is. Wat zijn de voordelen van een film huren tegenover die van een film kopen? En is het aanbod wel divers genoeg? Misschien kunnen wij hier wel wat licht op schijnen. Wij vertellen je graag wat meer over deze manier van films huren en kijken.

Niet Naar de Videotheek

Een groot voordeel van films huren via je TV aanbieder is dat je niet helemaal zelf naar de videotheek hoeft te gaan. Niet meer door de stromende regen het huis uit om toch maar eventjes een filmpje voor die avond te gaan halen. (Helemaal vervelend als je er bij aankomst pas achterkomt dat de videotheek net gesloten is). Je kunt gewoon thuis vanuit je luie stoel rondkijken tussen alle films die door jouw TV provider zoals T-Mobile Thuis te huur worden aangeboden.

Altijd Beschikbaar

Hoe irritant is het niet als je een film in gedachten hebt om te huren en alle exemplaren in de videotheek bij aankomst uitgeleend te zijn. Weg avondje met de net uitgekomen blockbuster. Bij het aanbod van je TV aanbieder zal dit je niet gebeuren. Hoeveel mensen de film op dat moment al gehuurd hebben, de film zal altijd voor jou beschikbaar blijven.

Geen Teruggeefdatum

Of nou ja, natuurlijk is er wel een teruggeefdatum, maar die wordt vanzelf geregeld. Aan het einde van de periode wordt de film gewoon weer van je account afgehaald. Dit bespaard je de boetes die je altijd opgelegd kreeg als je net een dag te laat was met inleveren.

Geen Opslag

Je kunt natuurlijk nog steeds films en DVD’s zelf kopen en zal dat met je favoriete films ook vast wel doen. Maar je kunt je DVD collectie nu beperkt houden tot alleen de films waarvan je zeker weet dat je ze vaker wilt zien. Als je niet zeker weet of je een film leuk gaat vinden dan

Full Review